Hema lipbalm

Het ene moment kies je zomerse rompers uit op de babyafdeling, het andere moment ben je in de ban van de Hema lipbalms. Ik had nochtans echt geen nieuwe kleurtjes nodig. Maar weerstaan aan al dat moois? Grapje zeker? Dus ging ik naar huis met een ‘easy shine lipbalm’ en een ‘soft matt lipbalm’.

Ik koos voor twee zomerse kleurtjes: een lichtroze easy shine balm en een felgekleurde soft matt balm. Die eerste geeft een roze/transparante glans aan je lippen, de tweede zorgt voor een intense kleur en een mat resultaat.

Hema lipbalm

Ervaring

De matte variant kan ik een halve dag dragen, maar dan moet ‘ie eraf. Bijwerken is geen optie, aangezien mijn lippen tegen die tijd wat zijn uitgedroogd en de kleur zich op enkele plekken heeft verzameld. Maar wat is deze prachtig! Deze tint is al jaren een favoriet, dus hij zal niet ongebruikt in mijn kast blijven liggen. De sheer variant droogt mijn lippen niet uit, maar blijft helaas niet lang mooi. Na een kleine 2 uur (inclusief een glas water en wat nootjes) is alles verdwenen.

Hema lipbalm Easy Shine

Easy shine

Hema lipbalm Soft Matt

Soft matt (met een lichte glans door de balsem die ik gebruikte om mijn lippen niet te laten uitdrogen)

Beide kleuren benadrukken helaas wel ieder zichtbaar velletje. Een goede verzorging vooraf is dan ook een must. Samengevat: mooie kleuren en gemakkelijk aan te brengen, helaas geen schitterende houdbaarheid en vooral de matte variant droogt mijn lippen toch wat uit.

Hema lipbalm

Easy Shine lipbalm in 05Soft matt lipbalm in 05 – €4,75 per stuk – te koop bij Hema – Magazine: Marie-Claire België

Written by Elien