Gosh Frosted Soft Coral

Een roze nagellakje dat ik “meh..” vind, dat moet nieuw zijn. En toch is het zo: ik ben niet wild van de Gosh Frosted Soft Coral. De roze tint is helemaal mijn ding, maar ik heb zo’n vermoeden dat de frosted laag mijn hart doet bekoelen. Om de één of andere reden lijkt de combi Soft Coral + frosted niet te werken voor mij. Ik heb al mijn hoop nu gezet op de twee andere frosted lakjes uit de nieuwe Gosh lente collectie. Fingers crossed!

A pink polish that I believe is “meh…”, that must be new. And yet it is true: I’m not crazy about the Gosh Frosted Soft Coral. The pink hue is really my thing, but I have a hunch that the frosted layer cools down my heart. For some reason, the combination Soft Coral + frosted seems not to work for me. I put all my hope on the other two frosted polishes from the new Gosh spring collection now. Fingers crossed!

Gosh Frosted Soft Coral

Gosh Frosted Soft Coral

Gosh Frosted Soft Coral

Written by Elien
  • Mja inderdaad, ik val er ook niet van omver. Al vind ik die textured trend nog steeds wel super.