Spring favourites

De lente is, zonder enige twijfel, mijn favoriete seizoen. De natuur die een nieuwe adem lijkt te vinden, de vrolijk kwetterende vogels, die eerste dag waarop je zonder jas buiten kan komen, en sinds er een kindje in ons leven is: bye bye virussen en bacteriën! Een nieuw seizoen staat ook gelijk aan nieuwe routines. Nieuwe make-up, nieuwe kleding, een nieuw interieur, … Dit zijn mijn spring favourites van 2017!

Fun with pleisters

Al onmiddellijk een verwijzing naar één van mijn favoriete tv series (lees: The Big Bang Theory); dankzij Hansaplast mag je ‘fun with pleisters’ letterlijk nemen. Huidkleurige plakkers zijn out, vrolijke plakkers in felle kleuren of met leuke patroontjes zijn in. Niet enkel voor kinderen, maar dus ook voor volwassenen. En eerlijk: ik gebruik ze ook voor Lucas, want véél mooier dan de typische Disney-plakkers. En mocht je denken: oké, ze zijn mooi, maar goed plakken doen ze waarschijnlijk niet… Mis poes! Deze Hansaplast pleisters hebben dezelfde kwaliteit als de minder leuke pleisters uit het gamma. Een happy lente? Check!

Hansaplast

Pink is an attitude

Dit roze Mango jasje is mijn lente-lief. Ja, zelfs als het buiten eigenlijk te warm is voor een vestje. Vrouwelijk, onschuldig, en tegelijkertijd best stoer. Ik draag hem het liefst in combinatie met een lichte jeans en een witte blouse. Dankzij de elastaan zit het jasje super comfortabel én zoonlief geeft me opmerkelijk meer knuffels dankzij de zachte buitenzijde. Te koop bij Mango voor €59,99.

Mango summer jacket

Parfum voor het slapengaan

Let’s talk body mists. Ik voer al jarenlang een strijd met mezelf als het hierop aankomt. Ik vind het héérlijk om te gebruiken voor het slapengaan, maar vaak is mijn huid al gevoed met één of andere crème en passen beide geuren niet bepaald samen. Ga ik voor een body lotion of enkele sprays body mist? Deze 4 flesjes van Body Fantasies bepalen de laatste weken de regels: body mists zal u gebruiken! Van romantisch tot mysterieus: je gebruikt de geur die jou op dat moment het meest aanspreekt. De koploper? Voor mij is dat geur ‘Vanilla’, met appel, mandarijn, aardbei, meiklokjes, jasmijn, vanille en karamel. Het merk Body Fantasies valt trouwens onder de noemer ‘cult brand’, althans in de VS en de UK. Sinds kort kan je ze dus ook vinden in Europa. Te koop bij Di voor €4,99 (veel goedkoper dus dan mijn Victoria Secret exemplaren! Win!).

Body Fantasies body mist

Body Fantasies body mist

Written by Elien