Naturisimo review

Een online winkel waar ik het afgelopen jaar meer dan een maandloon heb gespendeerd? Naturisimo. Tijdens mijn zoektocht naar producten die veilig te gebruiken zijn tijdens de zwangerschap en borstvoeding, kwam deze webshop als favoriet naar voren. En tot op de dag van vandaag blijft het mijn favoriete webshop voor het aankopen van dagcrèmes en co.

Pluspunten

Prachtige vormgeving, social media accounts om U tegen te zeggen (check zeker Instagram), goede productomschrijvingen, een ruim aanbod en gratis verzending… Ik zou een hele avond kunnen vullen met het opsommen van de pluspunten. En dan heb ik nog niet gesproken over de free gifts die je krijgt als je voor een bepaald bedrag aankopen doet. Altijd fijn! Ik ga geregeld een kijkje nemen op de webshop, zelfs als ik niet echt iets nodig heb. Scrollen door de nieuwe producten, gift sets bekijken,… Amusement ten huize Elien na een vermoeiende (baby-)dag. Misschien wel het belangrijkste pluspunt: de merken die Naturisimo verkoopt zijn cruelty free. Even op een rijtje:

  • Positieve winkelervaring
  • Free gifts
  • Cruelty free

 

Naturisimo favourites

 

Minpunten

Het grootste minpunt naar mijn bescheiden mening: Naturisimo werkt niet met accounts. Je kan dus niet zien welke artikelen je wanneer kocht en je moet bij het afrekenen telkens opnieuw je adresgegevens invullen. Bummer! Prijzen in euro weergeven zou ook handig zijn, want mijn PayPal rekening is toch altijd een beetje hoger dan de pond doet uitschijnen. Nog één dingetje: ze vullen dozen op met foam peanuts. Ik heb een hekel aan die dingen… Maar dat geheel terzijde. De échte minpunten:

  • Geen accounts
  • Prijzen enkel in pond

Zijn jullie al bekend met deze UK webshop?

Written by Elien
  • Nope, ken de webshop nog niet. Ga eens kijken of ze de cleansing oil van Burt’s Bees hebben.